Eveniment

Reacţia lui Dică după fiasco-ul de aseară: Le-am oferit acele contraatacuri, ştiam că au jucători buni pe benzi; acolo s-a terminat jocul

Reacţia lui Dică după fiasco-ul de aseară: Le-am...

Autor: Andrei Pal

24.08.2017, 00:04 11296

FCSB n-a reuşit să treacă de Sporting, echipă care s-a impus cu 5-1 în retur. Nicolae Dică spune că jucătorii săi au comis unele erori, dar că Sporting a fost mult mai valoroasă. FCSB va merge în grupele Europa League.

FCSB n-a repetat evoluţia bună din turul cu Sporting, când a reuşit să scoată 0-0. Jucătorii lui Nicolae Dică au primit devreme gol, în minutul 13, dar au reuşit egalarea. Însă golul de 2-1 i-a dat peste cap şi s-au aruncat în atac. Portughezii au speculat slăbiciunile apărute în apărarea FCSB-ului şi au mai marcat de trei ori.

Dică spune că jucătorii săi au comis câteva erori, dar oricum Sporting era o echipă foarte greu de învins. Acum, Dică spune că se va concentra pe campionat: ”Din păcate le-am oferit acele contraatacuri, ştiam că au jucători buni pe benzi, şi-au făcut jocul şi practic acolo s-a terminat. Lucrul pozitiv e că jucăm în grupele Europa League. Mă bucur că timp de 60 de minute am jucat de la egal la egal cu Sporting, dar clar e o echipă mai valoroasă decât noi. Nu prea au avut ocazii, dar le-am dat acele contraatacuri şi ai a fost. Cu toţii sunt dezamăgiţi, pentru că nu ştii când te mai întâlneşti cu asemenea şanse. Trebuie să trecem peste acest rezultat şi să ne axăm pe campionat. Băieţii trebuie să fie cu moralul sus”, a declarat Nicolae Dică la Sport.ro.

Antrenorul FCSB-ului a dezvăluit şi discursul pe care l-a avut la pauză. Dică susţine că a încercat să-i facă pe jucători să creadă în calificare: ”Le-am spus câteva lucruri tactice la pauză. I-am motivat, le-am spus că ne putem califica şi că putem păstra şanse până la finalul meciului. Ştiam că Budescu nu va duce mai mult de 45 de minute, dar vine după o perioadă de accidentare şi ştiam că nu poate duce. Au contat absenţele. Pintilii s-a simţit că a lipsit, Budescu a venit după accidentare, Golofca abia a venit la echipă”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO