Eveniment

Reacţia Gabrielei Firea, după ce un autobuz STB a căzut în Dâmboviţa: Nu pot să dau vina pe nimeni. Ştim cum se circulă

Reacţia Gabrielei Firea, după ce un autobuz STB a...

Autor: Teodor Bobei

31.08.2019, 10:58 727

Gabriela Firea a declarat, după ce un autobuz STB a căzut în Dâmboviţa în urma unui accident, că nu poate da vina pe nimeni, deoarece este convinsă că niciunul dintre şoferi nu şi-a dorit un astfel de incident, adăugând că este important că nu au fost victime. 

„În acest moment, având în vedere că autobuzul este greu şi nu e nevoie de o maşină oarecare, a trebuit să facem rost de o macara mai mare, pentru că nu exista în dotare. Am închiriat prin compania municipală macara de mare tonaj care se deplasează către locul accidentului, pentru a ridica autobuzul STB”, a declarat Gabriela Firea, la Mamaia.

Primarul Capitalei a mai precizat că pagubele sunt semnificative, însă este mai important că nu au fost victime în urma accidentului.

„Remarcăm cu toţii, dar ştim asta, că în Bucureşti se circulă aşa cum se circulă. Nu pot să dau vina pe nimeni. Sunt convinsă că nici şoferul autoturismului personal nu a dorit să se întâmple aşa ceva. Sigur, fiind duminică nu era trafic şi a apăsat pedala de acceleraţie mai tare. L-am vîzut şi la televizor, era destul de speriat. Îmi pare rău si prin ce trecem noi ca autoritate şi pentru această familie”, a mai spus Firea.

Un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB)a căzut în Dâmboviţa, în zona Podului Eroilor din Capitală, sâmbătă, în jurul orei 8.00, în urma unei coliziuni cu un autoturism.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO