Eveniment

Razie în Capitală: zeci de şoferi au fost sancţionaţi, unii au rămas fără permisul de conducere

Razie în Capitală: zeci de şoferi au fost...

Autor: Petru Mazilu

01.05.2021, 11:00 308

Zeci de şoferi au fost sancţionaţi, iar unii au rămas fără permisul de conducere în urma unei razii care a avut loc pe străzile oraşului Bucureşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Acţiunea Poliţiei Capitalei i-a vizat pe şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 37 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 11.000 lei şi au fost reţinute 15 permise de conducere.

Cele mai multe probleme au legătură cu consumul de alcool. Nouă şoferi au rămas fără pemisul de conducere in acest motiv.

În timpul raziei, poliţiştii rutieri au constatat şi şapte infracţiuni, trei pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, două pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive şi alte două pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO