Eveniment

Radu Mazăre, acuzat că a luat mită de 9 milioane de euro

Fotograf: Marius Dumbrăveanu

Fotograf: Marius Dumbrăveanu

Autor: Mediafax

06.04.2015, 00:00 590

Primarul Constanţei Radu Mazăre (foto) a fost dus vineri-seară în arestul Poliţiei Capitalei din cel al Poliţiei Constanţa după ce a fost arestat preventiv joi în dosarul în care este acuzat că a luat mită 9 milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. Mazăre a stat, de joi după-amiază, după pronunţarea deciziei de arestare în cazul său de către instanţa supremă, în arestul Poliţiei Constanţa.

Vineri seară el a fost adus la arestul Poliţiei Capitalei, unde ar urma să îşi petreacă restul perioadei de detenţie. Instanţa supremă a decis definitiv, joi, ca primarul Constanţei Radu Mazăre să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii şi respectiv câştigarea unei licitaţii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO