Eveniment

PSD vrea să depună moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, după ridicarea stării de urgenţă. Marcel Ciolacu: „Este vorba despre incapacitatea dânsului de a debloca un simplu site”

PSD vrea să depună moţiune simplă împotriva...

Autor: Alina Eftimie, Mediafax

23.04.2020, 17:11 147

PSD intenţionează să depună o mţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, după ridicarea stării de urgenţă, a anunţat liderul social-democrat Marcel Ciolacu. „Este vorba despre incapacitatea dânsului de a debloca un simplu site”, a spus Ciolacu.

Preşedintele interimar al PSD; Marcel Ciolacu, a anunţat că după ce va trece starea de urgenţă se gândeşte să depună moţiune simplă impotriva lui Florin Cîţu. Liderul social-democrat a spus că a discutat despre acest lucru şi cu alţi lideri politici.

„Am vorbit şi cu alţi lideri politici, în acest moment dorim să depunem o moţiune simplă în ceea ce îl priveşte pe domnul Cîţu. Este vorba despre incapacitatea dânsului de a debloca un simplu site prin care oamenii de afaceri să îşi poate accesa împrumutul. Pe perioada stării de urgenţă nu discutăm asta, însă după, da. Ne-am uitat şi noi la postările şi la ieşirile domnului Cîţu şi am luat-o printr-o deducere logică. Ne-am dat seama că nu e Al Capone, nu sunt spionii ruşi care îl urmăresc şi atunci am zis că sunt marţienii. Să fim serioşi, problema este că de 7 zile nimeni nu poate să acceseze niciun fond şi niciun credit. În acest timp în schimb, administratorii nu pot să intre în faliment şi atunci concediază oameni. E un lucru grav să nu fii în stare 7 zile să nu rezolvi o asemenea problemă. Ne gândim serios să depunem o moţiune simplă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Aplicaţia de înscriere în programul IMM Invest, gestionată de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, s-a blocat vineri, la scurt timp după deschiderea oficială a programului.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, că platforma va deveni funcţională „cât de curând posibil”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO