Eveniment

Prudenţa trebuie să continue.Klaus Iohannis: Am luat măsuri de relaxare şi vom lua în continuare, însă atrag atenţia: virusul este încă în societate!

Prudenţa trebuie să continue.Klaus Iohannis: Am luat...

Autor: Gabriel Pecheanu

03.06.2020, 15:00 2599

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că autorităţile au luat şi vor lua în continuare măsuri de relaxare, însă atras atenţia că virusul este încă în societate, îndemnând la purtatul măştii, distanţarea şi spălatul pe mâinpentru a nu pierde controlul acum, la sfârşit, asupra epidemiei.

”Am luat măsuri de relaxare şi vom lua în continuare, însă atrag atenţia: virusul este încă în societate! Este foarte important să fim conştienţi de aşa-numita noua normalitate în care vom trăi”, a declarat Klaus Iohannis.

El a mai spus că autorităţile încearcă să relaxeze cât mai mult restricţiile, însă acum răspunderea revine fiecărui român.

”Purtatul măştii, distanţarea, spălatul pe mâini rămân extrem, extrem de importante pentru a nu pierde controlul acum, la sfârşit, asupra acestei epidemii”, a mai spus şeful statului.

Până miercuri, în România au fost confirmate 19.669 de cazuri de COVID-19, dintre aceste, 13.800 fiind declarate vindecate şi externate. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 152 de cazuri noi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO