Eveniment

Protest la Galaţi: Pensionarii au ieşit în stradă şi cer majorarea pensiilor cu 40%

Protest la Galaţi: Pensionarii au ieşit în stradă şi...

Autor: Petru Mazilu

01.10.2020, 11:37 143

Zeci de pensionari protestează în oraşul Galaţi şi cer majorarea pensiilor cu 40%. Ei spun că Guvernul are bani pentru a creşte pensiile şi anunţă că vor continua protestele. La protest nu participă mai mult de o sută de persoane care încearcă să respecte regulile impuse în timpul epidemiei.

Pensionarii spun că Guvernul are bani pentru a creşte pensiile şi ameninţă că nu îşi vor plăti taxele şi impozitele.

„Este o zi importantă, este ziua pensionarilor, ar trebui ca astăzi să petrecem, să ne simţim bine pentru munca prestată în comunitate. Dar trebuie să ieşim în stradă, să-i cerem guvernului să respecte legea, aşa cum şi nouă ni se cere să respectăm legea. De ce ne împinge Guvernul să nu plătim taxe şi impozite sau alte minuni”, a spus unul dintre protestatari.

În timpul protestului o delegaţie a intrat în Prefectură pentru a depune un memoriu. Pensionarii gălăţeni anunţă că vor continua protestele şi începând de săptămâna viitoare ei vor să picheteze sediul PNL din oraşul Galaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO