Eveniment

ProSport: 11 ani de spectacol in sport

ProSport: 11 ani de spectacol in sport

Primul numar al ProSport, iulie 1997

02.07.2008, 19:14 65

ProSport implineste astazi 11 ani. Cu aceasta ocazie ofera cititorilor o editie speciala de 8 pagini in care sunt rememorate principalele evenimente sportive si modul in care au fost reflectate in ProSport.
De la "Dinamo ia tot", titlul de prima pagina al numarului 1, pana la "Fiti barbati!", indemnul adresat de ProSport echipei nationale de fotbal a Romaniei inainte de Euro 2008, cele mai importante pagini din fiecare an pot fi revazute in ProSport. Sunt 11 ani de emotii si de evolutie a tarii, a sportului si a ziarului.
"In 11 ani ProSport s-a reinventat de cate ori a fost nevoie. Ca format, ca stil, ca abordare. Si la fel vom face si in viitor", a declarat Dan Filoti, redactorul-sef al ProSport.
Ziarul a fost lansat de Media Pro, dupa care in 2003 a fost vandut grupului Ringier pentru a fi recumparat de Media Pro la finalul lui 2007.
In epoca www-ului ProSport adreseaza cititorilor multumiri si pe hartie si propune un pariu: doua gimnaste care s-au nascut in aceeasi zi cu ziarul si care se pregatesc la Deva. Ele sunt vazute de specialistii ProSport ca doua viitoare componente ale echipei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. "Sper ca in 2012 sa tiparim ProSport si la Jocurile Olimpice de la Londra (asa cum am facut in acest an in Elvetia) si sa transmitem online si pe mobil daca pariul ProSport a fost castigat. Si sper sa fie castigat", a declarat Cosmina Noaghea, director publishing al PubliMedia International, divizie a Media Pro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO