Eveniment

Proprietarul InterAgro, a început să construiască vapoare de agrement

Proprietarul InterAgro, a început să construiască vapoare de agrement

Foto Shutterstock

Autor: Liviu Iancu - Mediafax

15.07.2011, 00:02 817

Ioan Niculae, proprietarul InterAgro, a amenajat la Zimnicea un"mic şantier naval", unde urmează să construiască mai multeambarcaţiuni de agrement, prima dintre acestea urmând să fielansată la apă mâine, în urma unei investiţii de 800.000 deeuro.

"Am construit în regie proprie, într-un mic şantier naval pecare l-am amenajat la Zimnicea, un vapor de agrement destinatplimbării turiştilor pe Dunăre. Vaporul va fi lansat la apăsâmbătă", a spus Niculae. El a adăugat că investiţia a fost decirca 800.000 de euro, dar dacă ar fi cumpărat de pe piaţă o navăsimilară, ar fi trebuit să plătească pe ea în jur de două milioanede euro.

De asemenea, Niculae intenţionează să construiască şi un portturistic la Zimnicea şi a depus documentaţia pentru obţirerea uneifinanţări europene destinată amenajării a patru pontoane. Valoareainvestiţiei în pontoane este estimată la 8 milioane de euro. IoanNiculae controlează peste 25 de companii din industria chimică şicea alimentară, agricultură sau turism.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO