Eveniment

Proprietarii de piscine, supăraţi pe autorităţi: „Ce e diferit în cazul unei piscine private faţă de una a nu ştiu cărui club sportiv?“

Proprietarii de piscine, supăraţi pe autorităţi:...
04.02.2021, 12:18 393

Se împlineşte curând un an de când piscinele au fost închise din cauza pandemiei. Doar cele arondate bazelor sportive pot funcţiona, zice guvernul.

Proprietarii care au investit în centre spa şi piscine spun că nu mai pot rezista mult. Este şi cazul lui Horaţiu Buzatu, care a investit 2 milioane de euro. Spune că a fost nevoit să trimită 12 din cei 16 angajaţi pe care îi avea în şomaj tehnic.

Horaţiu Buzatu, proprietarul unui centru SPA: “Nu pot să înţeleg ce este diferit în cazul unei piscine private faţă de piscina nu ştiu cărei asociaţii sau nu ştiu cărui club sportiv. Sau ce este diferit între un client ce intră pe uşă şi un sportiv? Pentru că normele care se aplică în acele cazuri pot fi, la fel de bine, aplicate şi aici. Respectiv un număr de metri pătraţi afectat fiecărui client.”

Citiţi articolul integral pe Aleph News. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO