Eveniment

Promisiunea metroului în Drumul Taberei nu a adus o creştere a preţurilor apartamentelor vechi, iar cele noi sunt construite aproape de ultima staţie

Promisiunea metroului în Drumul Taberei nu a adus o...

Autor: Bogdan Alecu

16.09.2020, 16:30 2388

Metroul din Drumul Taberei, noua magistrală, M5, a fost deschis circulaţiei ieri, cu şase garnituri împrumutate de pe celelalte magistrale, cu trenuri care vin la intervale de 6-12 minute şi şase ani întârziere faţă de termenul promis anterior.

Punerea în funcţiune cu călători a magistralei M5 Drumul Taberei, cu cele 10 staţii, un depou, respectiv cei 7 km de linie dublă, toate fiind proiectate şi construite de la zero, reprezintă de departe cea mai importantă realizare a companiei Metrorex din ultimii 30 de ani.

Odată cu noua magistrală, sunt legate de celelalte linii puncte precum Răzoare - unde este noua staţie Academia Militară, unde sunt în construcţie mai multe proiecte imobiliare - şi partea dinspre Valea Ialomiţei - Brâncuşi, zonă complet ruptă de restul oraşului până acum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO