Eveniment

Prognoză specială pentru Bucureşti: Vremea se încălzeşte, maximele ajung la 12 grade

Prognoză specială pentru Bucureşti: Vremea se...

Autor: Cosmin Pirv

07.02.2021, 13:57 52

Vremea se încălzeşte în Capitală, iar maximele vor ajunge luni la 10-12 grade Celsius, potrivit prognozei speciale pentru Bucureşti, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit ANM, până luni la ora 8.00, vremea în Capitală va fi închisă, cu nebulozitate joasă persistentă şi, trecător, se va semnala burniţă şi vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative pe tot parcursul intervalului şi va oscila în jurul a 2-3 grade.

Meteorologii susţin că de luni, de la ora 8.00, până marţi, la ora 12.00, vremea se va încălzi semnificativ, astfel încât temperatura maximă va fi de 10-12 grade, iar cea minimă de 6-7 grade.

Cerul va avea înnorări şi, temporar, vor fi averse slabe şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări în special în noaptea de luni spre marţi, când vor fi rafale de 45-55 km/h.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO