Eveniment

Producătorul britanic de ambalaje DS Smith utilizează ca materie primă pentru fabrica din Zărneşti doar deşeuri de hârtie şi carton

Producătorul britanic de ambalaje DS Smith utilizează...

Autor: Ramona Cornea

26.05.2021, 18:08 322

Producătorul britanic de ambalaje DS Smith utilizează ca materie primă pentru fabrica din Zărneşti deşeurile de hârtie şi carton în proporţie de 100%. Fabrica DS Smith din Zărneşti asigură necesarul de hârtie pentru ambalaje pentru aproape jumătate din piaţa locală, afirmă reprezentanţii companiei.

Producătorul britanic de ambalaje DS Smith va investi în următorii doi ani 11 milioane de euro pentru dezvoltarea fabricii de hârtie de la Zărneşti, sumele urmând să fie folosite pentru înlocuirea sistemului de canalizare, achiziţia unei noi staţii de epurare a apelor tehnologice şi a unui incinerator.

DS Smith deţine în România un centru de coordonare a operaţiunilor de reciclare în Bucureşti, două depozite de reciclare în Otopeni şi Cluj-Napoca, o fabrică de hârtie pentru ambalaje, la Zărneşti, două fabrici de ambalaje, la Ghimbav şi la Timişoara şi trei puncte de lucru, în Piteşti, Timişoara şi Otopeni, judeţul Ilfov, unde lucrează în total 650 de angajaţi.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO