Eveniment

Procurorii DNA descind la Portul Costanţa

Procurorii DNA descind la Portul Costanţa

Autor: Andreea Traicu

05.10.2016, 09:02 271

"În cursul zilei de 05 octombrie 2016, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate în municipiul Constanţa, dintre care patru la sediile unor instituţii publice, iar restul la domiciliile unor persoane fizice", anunţă DNA într-un comunicat de presă. Potrivit procurorilor faptele vizate ar fi fost comise în perioada 2015-2016.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că instituţiile publice vizate de percheziţii sunt Biroul Vamal, Sediul Poliţiei de Frontieră Constanţa, sediul Căpităniei zonale şi sediul cabinetului Medico-sanitar de Frontieră Constanţa şi Vaccinuri Internaţionale. Aceleaşi surse au precizat că sunt vizate fapte de luare de mită de către funcţionari în legătură cu activităţi de control al navelor, fiind în desfăşurare percheziţii la locuinţele unor vameşi şi poliţişti de frontieră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO