Eveniment

Procurorii DIICOT reiau vineri verificările la casa din Caracal. Dincă este dus din nou la faţa locului

Procurorii DIICOT reiau vineri verificările la casa din...

Autor: Andreea Smerea

02.08.2019, 07:36 117

Procurorii DIICOT reiau, vineri, cercetările la casa din Caracal unde Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe cele două adolescente, urmând să îl ducă şi pe acesta la faţa locului, testul poligraf de la sediul IGPR fiind amânat pentru o dată ulterioară, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. 

Potrivit surselor citate, Gheorghe Dincă a fost audiat din nou în noaptea de joi spre vineri de către procurorii DIICOT, structura centrală, cei care au preluat ancheta, şi, bărbatul menţinându-şi declaraţiile anterioare, în care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că testul poligraf la care Gheroghe Dincă ar fi trebuit să fie supus vineri a fost amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost dus, joi, timp de o oră şi jumătate, la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Gheorghe Dincă a fost verificat medical de către angajaţii Institutului Naţional de Medicină Legală, urmând ca expertiza psihiatrică să fie făcută săptămâna viitoare.

Bărbatul a fost huiduit, joi dimineaţă, de către mai multe persoane prezente la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală pentru diferite cazuri, fiind recunoscut de către aceştia în momentul transferului într-un alt corp de clădire din cadrul instituţiei.

Dincă a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuză dureri la nivelul coastelor şi al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori. Bărbatul susţine că, atunci când anchetatorii au decins la locuinţa lui pentru percheziţii, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Reconstituirea la casa de la Carcal va fi reluată vineri, după ce acesta a primit îngrijirile medicale.

Bărbatul şi-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO