Eveniment

Pro Democratia sesizeaza nereguli la BEC

12.05.2004, 00:00 20

Asociatia Pro Democratia cere BEC si Curtii de Conturi sa adopte masurile necesare pentru impunerea respectarii tuturor prevederilor legale care se refera, intr-un fel sau altul, la campania electorala, dupa ce a constatat ca afisele si banner-ele PSD din Capitala incalca legea.
Pro Democratia sustine ca afisele si banner-ele PSD nu respecta prevederile Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale.
 Pro Democratia sustine ca "asa cum poate observa oricine" afisele electorale, panourile, banner-ele aparute in Bucuresti si multe alte localitati ale tarii, folosite in campania electorala a PSD nu au imprimata denumirea agentului economic care le-a tiparit.
Asociatia Pro Democratia mai sesizeaza ca in Capitala a fost amplasat un numar mare de panouri cu mesajul "Bucuresti, acum ai cu cine sa votezi!", pe care nu figureaza nici denumirea partidului, a aliantei sau a candidatului care le-a editat. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO