Eveniment

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la cuvântul „Royal” din brandul lor

Prinţul Harry şi Meghan Markle renunţă la cuvântul...

Autor: Anamaria Cadis

22.02.2020, 05:16 160

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan nu vor folosi cuvântul „Royal” (n.r. Regal) pentru noul lor brand, a anunţat un reprezentant al ducilor de Sussex. 

Un purtător de cuvânt al Ducelui şi Ducesei de Sussex a declarat că, având în vedere regulile specifice guvernului britanic în legătură cu utilizarea cuvântului „Royal”, cuplul a fost de acord că noua lor fundaţie non-profit să nu poarte numele Sussex Royal Foundation.

„Ducele şi ducesa de Sussex nu intenţionează să folosească «Sussex Royal» în niciun domeniu după primăvara anului 2020", a spus purtătorul de cuvânt citat de CNN.

Ducele şi ducesa de Sussex se vor întoarce în Marea Britanie la sfârşitul acestei luni pentru a-şi îndeplini ultimele îndatoriri oficiale înainte de a se retrage oficial din poziţia de membri seniori ai familiei regale.

Presa britanică scrie că cei doi îşi vor îndeplini îndatoririle regale până pe 31 martie. În acest timp, Meghan Markle va marca Ziua Internaţională a Femeii pe 8 martie, iar soţul său va avea mai multe apariţii publice, inclusiv la Royal Albert Hall şi la Westminster Abbey din Londra.

Începând cu 1 aprilie, ducii de Sussex nu ar mai avea un birou la Palatul Buckingham şi tot atunci urmează să îşi lanseze şi brandul odată cu o fundaţie non profit cu acelaşi nume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO