Eveniment

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a descoperit „apa caldă”: printre soluţiile lui pentru ca bucureştenii să aibă caldură şi apă caldă iarna viitoare sunt reparaţiile capitale pe traseele care duc agentul termic în Colentina şi Pantelimon, repornirea CET Titan şi o analiză cu cele mai afectate locaţii

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a descoperit „apa...

Autor: Mediafax

09.04.2021, 19:12 198

Reparaţii capitale pe traseele care duc agentul termic în Colentina şi Pantelimon, repornirea CET Titan şi o analiză cu cele mai afectate locaţii, pe baza căreia să se caute soluţii punctuale, sunt doar o parte dintre soluţiile discutate de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu,cu reprezentanţii Elcen.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, scrie, vineri, pe Facebook, că după încă o avarie şi alte două săptămâni de chinuri pentru Sectorul 2, a fost la Elcen să vadă ce se face pentru ca iarna trecută să nu se mai repete.

„Oamenii din cartierele de la limita reţelei, fiind cei mai îndepărtaţi de un CET funcţional, mai mult nu au avut căldură iarna asta decât au avut”, spune Mihaiu.

Primarul spune că există soluţii, astfel încât bucureştenii din Sectorul 2 să aibă, iarna viitoare, apă caldă şi căldură.

„Reparaţii capitale cu prioritate pe traseele care duc agentul termic în Colentina şi Pantelimon, repornirea CET Titan cu cazane de mare capacitate şi astfel să se mai ia presiunea de pe sistem, o analiză de detaliu cu cele mai afectate locaţii, până la nivel de bloc, pe baza căreia să se caute soluţii punctuale până când modernizarea reţelei va fi suficient de avansată încât să asigure pentru toată lumea condiţii decente” - sunt soluţiile discutate de Radu Mihaiu cu reprezentanţii Elcen.

Potrivit acestuia, toţi aceşti paşi sunt vitali în pregătirea următorului sezon rece şi e nevoie să fie făcuţi cât mai rapid.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO