Eveniment

Primarul Robert Negoiţă şi iubita lui au fost amendaţi cu câte 10.000 de lei după plimbarea cu bicicletele din parcul IOR

Primarul Robert Negoiţă şi iubita lui au fost...

Autor: Mihaela Gidei

20.04.2020, 18:22 791

Robert Negoiţă şi iubita lui au fost sancţionaţi cu câte 10.000 de lei pentru încălcarea ordonanţelor militare. Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a fost surprins de o bucureşteancă în timp ce se plimba cu iubita prin parc.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost amendat cu 10.000 de lei după ce a fost surprins în parcul IOR din Capitală. Cu aceeaşi sumă a fost amendată şi iubita lui.

„Poliţia Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele două persoane au fost sancţionate contravenţional, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”, transmit poliţiştii.

Potrivit unor surse, este vorba despre Robert Negoiţă şi iubita lui.

O bucureşteancă l-a suprins duminică pe primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, în timp ce se plimba cu iubita prin parcul IOR.

Întrebat de ce încalcă prevederile ordonanţelor militare, Negoiţă a replicat că „verifică dacă totul este în regulă”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO