Eveniment

Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Nu sunt în tabăra celor care critică PSD. Sunt printre cei care nu mai acceptă manipulări

Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Nu sunt în tabăra...

Autor: Florin Zafiu

04.09.2018, 14:31 87

Primarul Gabriela Firea a declarat, marţi, că nu s-a poziţionat în tabăra celor care critică PSD, ci este unul dintre membrii care nu acceptă la nesfârşit distorsionarea adevărului şi manipulările din ultima perioadă. 

„Eu nu sunt în tabăra celor care critică PSD, sunt printre cei care au luciditate în PSD şi nu acceptăm la nesfârşit să se distorsioneze adevărul şi să fim manipulaţi şi să se transmită manipulări. Dacă a fi onest, lucid înseamnă a te da cu adversarii...”, a declarat Gabriela Firea, la ieşirea din sediul Parchetului General.

Precizările vin după ce preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că primarul general al Capitalei ar trebui să facă plângeri sau să vină cu probe cu privire la declaraţiile sale potrivit cărora în şedinţa CEx au fost prezentate discuţii private de pe mobile.

"Sunt afirmaţii grave, ar trebui să facă plângeri penale sau să aducă dovezi (n.r.: Gabriela Firea). Nu am ce comenta", a declarat Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO