Eveniment

Primarul Capitalei Gabriela Firea: Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc mi-a dat asigurări că Magistrala 5 se va deschide până la sfârşitul anului

Primarul Capitalei Gabriela Firea: Ministrul...

Autor: Nicolae Oprea

13.09.2019, 11:42 367

Gabriela Firea s-a întâlnit, joi, cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, iar cei doi au discutat despre stadiul lucărilor la Centură şi la Magistrala 5. Potrivit primarului, Cuc a dat asigurări că noua Magistrală 5 va fi deschisă până la sfârşitul anului.

La întâlnirea Gabrielei Firea cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a avut loc la Ministerul Transporturilor, au mai participat directorul CNAIR, Sorin Scarlat, directorul CFR, Constantin Axinia, directorul general Metrorex, Marin Aldea, reprezentanţi ai autorităţilor locale din Ilfov, precum şi parlamentari PSD de Bucureşti, directori şi specialişti din cadrul Primăriei Capitalei, a scris pe Facebook primarul Capitalei.

„Am discutat despre toate lucrările de infrastructură care afectează traficul rutier atât în Bucureşti cât şi în regiunea Ilfov. Este vorba despre centura Capitalei, proiectele de construire a pasajelor supraterane de la Domneşti, Berceni, Olteniţei şi Mogoşoaia, lucrările de la metrou - magistralele M5 şi M6, precum şi despre calea ferată ce va lega Bucureştiul de Otopeni, lucrare care ar trebui finalizată până la începerea Campionatului European de Fotbal din 2020”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Edilul Capitalei mai spune că a primit asigurări de la ministrul Transporturilor că Magistrala 5 se va deschide până la sfârşitul acestui an.

„Am primit asigurări din partea ministrului Transporturilor că până la sfârşitul anului magistrala M5 va fi dată în folosinţă, iar în ceea ce priveşte magistrala M6, domnul ministru Răzvan Cuc mi-a explicat că sunt în etapa de evaluare a ofertelor din cadrul licitaţiei", a mai adăugat Firea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO