Eveniment

Primarul Capitalei Gabriela Firea merge pe mâna lui Dragnea şi o susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv PSD

Primarul Capitalei Gabriela Firea merge pe mâna lui...

Autor: Iasmina Ardelean

09.03.2018, 12:02 141

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD că o susţine pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv. 

Întrebată cum vede competiţia pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului, Firea a precizat că aceasta este una foarte sănătoasă şi le-a urat tuturor succes.

„(O susţin - n.r.) pe doamna Viorica Dăncilă. Am şi propus-o, am şi dat o rezoluţie de la organizaţie”, a declarat Gabriela Firea.

În ce priveşte candidaturile lui Robert Negoiţă şi ale lui Daniel Florea, pentru funcţia de vicepreşedinte din partea regiunii Bucureşti-Ilfov, Firea a declarat că îl susţine pe primarul Sectorului 3.

„Are rezultate foarte bune şi ca om politic, şi ca primar şi cred că trebuie să îi dăm Cezarului ce-i al Cezarului. (...) Eu îl respect şi pe el (Daniel Florea - n.r.) suntem colegi, suntem prieteni, dar mi-am exprimat punctul de vedere. De asemenea, întreaga organizaţie regională a votat în acest sens, pentru susţinerea domnului Negoiţă”, a spus ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO