Eveniment

Primarul Bucureştiului, Gabriela Firea solicită încă o dată Centura Capitalei de la Ministerul Transporturilor: Este o Fata Morgana

Primarul Bucureştiului, Gabriela Firea solicită încă...

Autor: Nicolae Oprea, Mediafax

09.12.2019, 16:27 209

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, că la următoarea şedinţă a CGMB va solicita Guvernului, respectiv Ministerului Transporturilor, trecerea Centurii Capitalei la Primăria Capitalei. Până acum, Municipalitatea a mai făcut solicitări în acest sens.

„Constat cu părere de rău că obiectivul investiţii Centura Capitalei este în continuare o Fata Morgana. Am decis la prima şedinţă a CGMB să solicităm încă o dată transferul centurii de la CNAIR, la Primăria Capitalei. Suntem primii interesaţi”, a declarat, luni, Gabriela Firea.

Primăria Capitalei a făcut în ultimii ani mai multe solicitări în acest sens, însă nu au avut succes.

Inclusiv miniştrii PSD care s-au succedat la conducerea Ministerului Transporturilor au refuzat transferul Centurii Capitalei către Primărie.

Firea a motivat de fiecare dată când a cerut transferul Centurii Capitalei că, local, investiţia ar putea fi finalizată mult mai repede.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO