Eveniment

Primăria Ploieşti ia 3,68 milioane lei pentru monitorizarea calităţii serviciilor publice

Primăria Ploieşti ia 3,68 milioane lei pentru...

Autor: Ştefan Stan, Daniel Lazar

26.07.2019, 12:30 86

Primăria Municipiului Ploieşti a câştigat finanţarea proiectului ”Soluţii informatice integrate pentru optimizarea activităţii administrative, creşterea competentelor şi a nivelului de calitate a serviciilor publice pentru cetăţeni şi mediul de afaceri la nivelul Municipiului Ploieşti”, valoarea totală a acestuia fiind de 3,68 milioane lei.

Proiectul prevede implementarea unui sistem informatic inovativ de tip portal, care va permite colectarea şi stocarea datelor, în format electronic, ale serviciilor publice şi infrastructurii, o hartă a valorilor de confort/calitate pentru diverse tipuri de servicii publice (salubritate, administrare spaţii verzi, locuri de joacă, ordine publică, mobilier urban, apă-canal, termoficare). Portalul va monitoriza gradul de satisfacţie a cetăţenilor şi va asigura feedbackdin partea comunităţii locale privind modalitatea de soluţionare a solicitărilor din domeniile amintite.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativa 2013-2020 “Introducerea de sisteme şi standarde comune în administraţia publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanţă cu SCAP”.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO