Eveniment

Primăria Capitalei vrea să ceară din nou Centura Capitalei de la Transporturi

Primăria Capitalei vrea să ceară din nou Centura...

Autor: Mediafax

16.12.2019, 00:00 191

Primăria Capitalei va solicita, din nou, Centura Capitalei de la guvern, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti de săptămâna viitoare.

În prezent, Centura Capitalei se află în administrarea Ministerului Transporturilor. În referatul de aprobare al proiectului aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB, la motivele pentru care Primăria Capitalei vrea să solicite Centura Capitalei de la guvern este faptul că „Bucureştiul este dintre puţinele oraşe care nu au o şosea de centură la parametri de, cel puţin, drum expres“.

Zilele trecute, Gabriela Firea a precizat că Centura este un fel de Fata Morgana. „Constat cu părere de rău că obiectivul investiţii Centura Capitalei este în continuare o Fata Morgana. Am decis la prima şedinţă a CGMB să solicităm încă o dată transferul centurii de la CNAIR, la Primăria Capitalei. Suntem primii interesaţi”, a declarat, luni, Gabriela Firea. Nu este prima data când Primăria Capitalei cere Centura Capitalei. În ultimii trei ani, Gabriela Firea a făcut mai multe solicitări în acest sens, însă fără succes, în ciuda faptului că miniştrii de la Transporturi au făcut parte tot din PSD, ca şi Firea. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO