Eveniment

Primăria Capitalei a găsit ce lipsea Bucureştiului: Consiliul General vrea înfiinţarea unui cimitir şi a unui hotel pentru câini şi pisici în Bucureşti

Primăria Capitalei a găsit ce lipsea Bucureştiului:...

Autor: Mediafax

25.08.2017, 11:33 673

Primăria Capitalei vrea înfiinţarea unui cimitir şi a unui hotel pentru câini şi pisici în Bucureşti, proiectul aflându-se pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) din data de 30 august. 

Proiectul de hotărâre face parte din "Strategia pentru protecţia şi bunăstarea animalelor în Municipiul Bucureşti" şi va fi discutat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de pe 30 august.

În raportul de specialitate al Direcţiei de Mediu, se arată că Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor doreşte să supună atenţiei Consiliului General al Municipiului Bucureşti propunerea înfiinţării unor facilităţi de cazare a câinilor şi pisicilor, "util cetăţenilor care doresc cazarea acestora", în paralel propunând şi construirea unui amplasament de tip cimitir în vederea înhumării câinilor şi pisicilor.

"Realizarea studiilor va beneficia şi de sprijinul unor specialişti în domeniul medicinei veterinare (medici veterinari din cadrul Universităţii de Medicină Veterinară, etologi şi chinologi)", se mai arată în raport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO