Eveniment

Primăria Bucureşti lansează a doua etapă a programului Rabla cu vouchere în valoare de 9.000 de lei

Primăria Bucureşti lansează a doua etapă a...

Autor: Mediafax

30.01.2020, 00:00 455

Primăria Capitalei va lansa un nou program „Rabla“ al municipalităţii, prin acordarea de 5.000 de vouchere în valoare de 9.000 lei fiecare. Acestea pot fi utilizate atât pentru cumpărarea de maşini, cât şi de electrocasnice, prin casarea unor maşini vechi, cu norme de până la Euro 2.

Potrivit unui proiect votat, miercuri, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, Primăria Capitalei va implementa etapa a II a programului „Rabla“ al Capitalei.

„Se aprobă «Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere»“ „ etapa a II-a care are ca scop îmbunătăţirea calităţii aerului în municipiul Bucureşti.

Pentru implementarea programului se aprobă acordarea în perioada 2020 - 2021 a unui număr de 5.000 de ecovouchere în valoare de 9.000 de lei fiecare. Acordarea unui singur ecovoucher se va face, la cerere, în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat ce are norma de poluare non-Euro, Euro 1 sau Euro 2“, se arată în documentul votat miercuri în şedinţa CGMB. M

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO