Eveniment

Prima Zi Naţională fără Preşedinte. Băsescu se află la Astana-Kazahstan, unde va participa la Summit-ul OSCE

Prima Zi Naţională fără Preşedinte. Băsescu se află la Astana-Kazahstan, unde va participa la Summit-ul OSCE
01.12.2010, 11:34 32

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns ieri seară la Astana, undeva participa, în perioada 1-2 decembrie, la Summit-ul Organizaţieipentru Securitate şi Cooperare în Europa, preşedinţia în exerciţiua OSCE fiind deţinută în acest an de Kazahstan, aceasta fiind primaZi Naţională fără prezenţa preşedintelui României în ţară.

Bucureştiul petrece de 1 Decembrie în stil românesc, cu fasoleşi costiţă sau cârnaţi, ţuică fiartă, muzică de fanfară şi parade,evenimentul principal fiind Parada militară organizată anual deZiua Naţională pe sub Arcul de Triumf, scrie Mediafax.

Cele mai multe primării de sector au renunţat în acest an lamanifestările dedicate Zilei Naţionale a României din cauza lipseide fonduri, doar Primăriile sectoarelor 2 şi 6 păstrând tradiţiapetrecerilor în stil românesc şi invitând bucureştenii la fasole cucostiţă sau cu cârnaţi şi la ţuică fiartă. Citiţi mai multe desprecum este sărbătorită Ziua Naţională în România pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO