Eveniment

Prima reacţie a lui Liviu Dragnea după condamnare: Am asistat la o execuţie în masă

Prima reacţie a lui Liviu Dragnea după condamnare: Am...

Autor: Firuta Flutur

22.06.2018, 19:15 946

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, referitor la condamnarea sa la 3 ani şi 6 luni primită în primă instanţă, că a asistat la o execuţie în masă şi că a fost nevoie să fie condamnaţi 9 oameni ca să se justifice şi condamnarea sa.

”Am asistat la o execuţie în masă. A trebuit să fie condamnaţi nouă oameni ca să se justifice şi condamnarea mea. Un judecător care a rezistat a făcut opinie separat şi mă vede nevinovat”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că,şi-a pus mandatele de lider al partidului şi de preşedinte al Camerei Deputaţilor ”pe masă”.

”Fiecare coleg şi-a exprimat liber părerea şi susţinerea şi mi-au cerut în unanimitate să nu am o abordare personală a acestei situaţii, pentru că mai importante decât mine sunt câteva lucruri - stabilitatea ţării, stabilitatea guvernării, îndeplinirea fiecărei prevederi din programul de guvernare, care a început să producă efecte pozitive şi va produce în continuare, dar şi stabuilitatea partidului, pentru că riscul este uriaş - au spus ei - ca PSD să se destructureze”, a menţionat liderul PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO