Eveniment

Prima reacţie a Gabrielei Firea după condamnarea lui Dragnea: Nu poţi să te bucuri de aşa ceva

Prima reacţie a Gabrielei Firea după condamnarea lui...

Autor: Alexandru Costea

28.05.2019, 12:42 1169

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marţi, invitată fiind la şedinţa PSD, că nu se poate pune problema unei bucurii la aflarea veştii că preşedintele PSD Liviu Dragnea, cu care a avut numeroase conflicte în trecut, a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare. 

"Nu vă gândiţi că m-am bucurat. Nu m-am bucurat, cum poţi să te bucuri? Ce fel de om trebuie să fii să te bucuri când vezi că un om îşi pierde libertatea, indiferent câte adversităţi ai avut cu el, inclusiv câte ai pătimit din cauza lui, că te-ai şi îmbolnăvit. Nu poţi să te bucuri de aşa ceva", a declarat Gabriela Firea.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO