Eveniment

Prigoana a vandut pachetul majoritar la Realitatea TV

02.12.2003, 00:00 76

Silviu Prigoana a vandut 55% din actiunile SC Realitatea Media, care detine posturile de televiziune Realitatea TV, TV Sport si Etno TV, catre o societate de investitii elvetiana, Bluelink Comunicazioni SA, conform unui anunt al companiei.
Intr-o declaratie acordata Mediafax, Prigoana a spus ca firma elvetiana urmeaza sa faca investitii de circa 22 de milioane de dolari in urmatorii cinci ani, in special catre Realitatea TV si spre alte sapte proiecte de televiziune.
Cele sapte noi proiecte vor fi canale de nisa (desene animate, filme, muzica), urmand sa intre in functiune din luna martie a anului viitor, conform lui Prigoana.
Potrivit unor informatii aparute in presa, in spatele firmei elvetiene s-ar afla chiar celebru magnat italian Silvio Berlusconi.
Dario Colombo, reprezentantul Bluelink Comunicazioni a precizat ca nu este imputernicit sa ofere mai multe detalii privind compania pe care o reprezinta.
Zvonurile privind vanzarea postului Realitatea TV au inceput sa circule inca din aceasta vara, printre numele care s-au vehiculat fiind cel al omului de afaceri Ovidiu Tender.
Realitatea TV a fost infiintata in urma cu doi ani, urmata, in 2002, de Etno TV si in acest an TV Sport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO