Eveniment

Prezenţă masivă a studenţilor la vot: Buletinele de vot, suplimentate în cele două secţii din Complexul Studenţesc din Timişoara

Prezenţă masivă a studenţilor la vot: Buletinele de...

Autor: Adriana Mit

26.05.2019, 13:54 81

Buletinele de vot au fost suplimentate în cele două secţii deschise în Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce un număr mare de tineri au mers la vot. De altfel, în faţa secţiilor s-au format cozi uriaşe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Biroului Electoral Judeţean Timiş, Titu Birceanu, a spus că au fost suplimentate buletinele de vot la cele două secţii deschise în Complexul Studenţesc din Timişoara.

„La secţiile 120 şi 121 din Complexul Studenţesc se votează foarte mult, sunt studenţi care stau la rând. Sunt aproape pe terminate buletinele de vot din Complexul Studenţesc şi am solicitat suplimentarea cu buletine de la alte secţii", a declarat Titu Birceanu, corespondentului MEDIAFAX.

De altfel, duminică după prânz, în faţa celor două secţii de votare s-au format cozi, care se întind pe cel puţin 20 de metri.

Pe listele electorale permanente din judeţul Timiş sunt înscrişi 625.645 de alegători. În tot judeţul sunt organizate 599 de secţii de votare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO