Eveniment

Preşedintele PSD Liviu Dragnea: În CExN vor fi propuneri privind încetarea activităţii unor secretari de stat

Preşedintele PSD Liviu Dragnea: În CExN vor fi...

Autor: Liviu Dadacus

14.02.2018, 16:50 446

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, miercuri, înaintea CExN al PSD, că în cadrul şedinţei se vor face propuneri privind încetarea activităţii unor secretari de stat, în urma evaluării prezentate în acest for.

„Azi vom avea o evaluare a activităţii secretarilor de stat şi propuneri pentru ca activitatea unora dintre ei să înceteze”, a spus Dragnea, înaintea şedinţei.

La rândul său, premierul Viorica Dăncilă a precizat că deciziile în privinţa secretarilor de stat vor fi luate în urma prezentării analizei în CExN.

„O să vedem care este analiza, ce aduce nou această analiză. Luăm o decizie şi după o să vă comunic. Tocmai acum vrem această analiză să vedem dacă sunt disfuncţionalităţi, care sunt, care sunt motivele şi vom comunica mai multe după şedinţă”, a spus Dăncilă.

„Am venit cu promisiunea să respect programul de guvernare şi voi fi atentă la implementarea fiecărui punct din programul de guvernare. Cred că trebuie să-l ducem mai departe, fiecare ministru să-şi urmărească obiectivele pe care le are în programul de guvernare, pentru că suntem o echipă şi trebuie ca pe fiecare minister în parte să avem îndeplinite punctele”, a adăugat Dăncilă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO