Eveniment

Preşedintele PNL: Liberalii vor monitoriza activitatea fiecărui minister pentru că legea de abilitare a Guvernul face posibilă emiterea unor acte similare OUG 13

Preşedintele PNL: Liberalii vor monitoriza activitatea...

Autor: Cătălina Mănoiu

03.07.2017, 15:46 41

"PNL va fi în activitate pe toată perioada vacanţei parlamentare. Am stabilt un calendar extrem de serios privind prezenţa în teritoriu a reprezentanţilor conducerii PNL. Am stabilit un calendar de repunere în funcţiune a comisiilor de specialitate ale PNL, astfel încât să devină active pe perioada verii şi până la sfârşitul verii să avem reactualizate toate programele sectoriale", a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul şedinţei BEx PNL.

Ludovic Orban a afirmat că liberalii vor monitoriza activitatea fiecărui minister pentru că legea de abilitare a Guvernul face posibilă emiterea unor acte similare OUG 13.

"De asemenea, să monitorizăm cu maximă atenţie tot ceea ce se întâmplă în cadrul fiecărui minister pentru că există în legea de abilitare a guvernului, abilitarea de a emite acte normative în nişte domenii în care pot să facă exact cum au făcut cu OUG 13 şi să ne trezim cu cine ştie ce acte publicate în Monitorul Oficial fără niciun fel de dezbatere publică, acte normative care pot să genereze efecte catastrofale pentru economie", a spus Orban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO