Eveniment

Preşedintele Klaus Iohannis, despre cearta dintre liderii Partidului Social Democrat: PSD-ul îşi schimbă feţele, dar nu îşi schimbă năravul

Preşedintele Klaus Iohannis, despre cearta dintre...

Autor: Ana Petrescu, Mediafax

27.11.2019, 18:58 100

Klaus Iohannis a declarat, întrebat cum vede cearta între liderii PSD la scurt timp după ce a pierdut alegerile Viorica Dăncilă, că PSD-ul îşi schimbă feţele, dar nu şi năravul. Şeful statului a adăugat că acest partid rămâne unul neformat care se ocupă doar de interesul propriilor baroni locali.

„PSD-ul nu s-a schimbat aseară, ca să nu avem cumva o impresie greşită. PSD-ul este de o bună vreme încoace condus de aşa-zisii baroni locali, de baronii pesedişti. Acest lucru nu s-a schimbat. Ce s-a schimbat ieri? Unii au luat locul altora. După părerea mea, PSD încă nu a înţeles nimic din aceste înfrângeri electorale şi felul cum s-a prezentat public, că nu am alte informaţii din interior, îmi arată acolo o totală harabură şi o totală rezistenţă la schimbare”, a afirmat Klaus Iohannis, miercuri, la finalul şedinţei CSAT.

Şeful statului a mai spus că îşi menţine opinia potrivit căreia PSD nu vrea să se implice pentru români şi este un partid nereformat.

„Rămân la ideea mea pe care am tot reluat-o, PSD-ul îşi schimbă feţele, dar nu îşi schimbă năravul. PSD rămâne deocamdată, din păcate, un partid nereformat, care nu doreşte să se implice pentru români, ci pentru proprii baronii locali”, a conchis Iohannis.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a preluat interimar şefia PSD, după ce Viorica Dăncilă a demisionat din funcţie, aproape de finalul unui CEx, marţi, care a durat aproximativ şase ore.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO