Eveniment

Preşedintele Iohannis, despre demersul campaniei de vaccinare: Merge foarte bine. Există speranţa că până în vară România va ieşi din pandemie

Preşedintele Iohannis, despre demersul campaniei de...

Autor: Mediafax

17.02.2021, 17:20 1539

Preşedintele Klaus Iohannis este mulţumit de modul în care decurge campania de vaccinare şi spune, miercuri, că dacă ritmul acesta va fi păstrat există speranţa că până în vară România va ieşi din pandemie.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că este mulţumit de modul în care decurge campania de vaccinare, România fiind în topul ţărilor europene la toţi parametrii.

„Campania de vaccinare merge foarte bine. Suntem în continuare în topul european la toţi parametrii şi vom avea în zilele acestea deja persoana numărul 1 milion care va fi vaccinată. Ritmul creşte de la o săptămână la alta şi cu toţi avem speranţa ca până în vară să ieşim din pandemie, sigur, cu vaccinarea şi cu respectarea restricţiilor până atunci”, a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, şedinţe de lucru cu premierul şi cu mai mulţi ministri, între care şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO