Eveniment

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu: Cum am anunţat că nu votăm starea de alertă, au explodat îmbolnăvirile

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu: Cum am...

Autor: Elena Crangasu

13.06.2020, 09:30 670

Marcel Ciolacu spune că PSD nu poartă discuţii de negociere pentru prelungirea stării de alertă şi că ete convins că Guvernul modifică numărul cazurilor de îmbolnăviri.„În momentul în care noi am anunţat că ne gândim dacă votăm sau nu prelungirea stării de alertă, a explodat îmbolnăvirile”,spune el.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la Antena 3, că PSD nici măcar nu poartă discuţii de negociere pentru votul privind prelungirea stării de alertă. El a mai spus că numărul de cazuri de persoane infectate a explodat când social-democraţii au anunţat că nu votează şi e sigur că Guvernul a intervenit asupra testărilor.

„Cu cine se negociază? În acest moment, eu nu am nicio discuţie instituţională în ceea ce priveşte starea de alertă. Am transmis mesajele şi ce ne dorim noi din acea Hotărâre de Guvern”, a spus preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, vineri, la Antena3.

Social-democratul a afirmat că nu ar mai trebui numită stare de alertă, ci intermediară, până la revenirea la normalitate şi sub nicio formă nu ar trebui prelungită mai mult de 15 zile.

Întrebat dacă are suspiciuni referitor la cifrele îmbolnăvirilor, liderul PSD a răspuns că e sigur că se intervine asupra rezultatelor.

„Nu că am suspiciuni, am certitudini. În momentul în care noi am anunţat că ne gândim dacă votăm sau nu prelungirea stării de alertă, deodată, la TV, a explodat numărul de îmbolnăviri. De ce au stopat-o pe doamna primar Gabriela Firea să mai testeze?”, a spus Ciolacu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO