Eveniment

Preşedintele face anunţul: Am decis să-l desemnez pe Nicolae Ciucă

Preşedintele face anunţul: Am decis să-l desemnez pe...

Autor: Petru Mazilu

21.10.2021, 14:13 1967

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat că a decis să-l desemneze pe Nicolae Ciucă pentru a forma un nou Guvern. 

Anunţul a fost făcut după consultările de joi de la palatul Cotroceni la care au participat toate partidele parlamentare.

„Am fost foarte mulţumit şi bucuros că PNL a venit cu o nouă abordare... mi-a fost propus Nicolae Ciucă... am decis să desemnez drept candidat pentru funcţia de prim-ministru pe domnul Nicolae Ciucă”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele a explicat de ce l-a desemnat pe Nicolae Ciucă.

„Discuţiile de astăzi au fost considerabil mai bune decât ultimele discuţii, am reiterat că acum este nevoie de o soluţie reală, acum criza politică trebuie să se încheie. Trebuie să terminăm cu această criză de preocupări politice, a durat prea mult această criză... Avem criza pandemică, avem o situaţie dramatică în spitale, preţurile la energie cresc, este nevoie de un guvern cu puteri depline”, a mai spus preşedintele Iohannis.

Nicolae Ciucă este actualul ministru al Apărării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO