Eveniment

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, părăseşte summitul UE întrucât a avut contact cu o persoană care are Covid-19

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen,...

Autor: Mihai Draghici

15.10.2020, 18:11 64

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat joi după-amiază că pleacă de la reuniunea Consiliului European, începută la Bruxelles, deoarece a fost în contact cu o persoană care are coronavirus.

"Tocmai am fost informată că un membru al personalului recepţiei de la biroul meu a fost diagnosticat în această dimineaţă ca având Covid-19. Eu am primit rezultat negativ la test. Totuşi, ca măsură de precauţie, părăsesc imediat reuniunea Consiliului European şi intru în autoizolare", a transmis Ursula von der Leyen, prin Twitter.

Liderii ţărilor europene şi ai instituţiilor UE se reunesc la Bruxelles, joi şi vineri, pentru a discuta în principal despre stadiul negocierilor cu Marea Britanie pe tema relaţiilor post-Brexit şi despre criza pandemiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO