Eveniment

Premierul Viorica Dăncilă motivează sancţiunile din partid: Când spui că ai votat împotriva partidului tău, nu accept. Sunt o persoană care nu iubeşte conflictul, dar în acelaşi timp sunt o persoană fermă

Premierul Viorica Dăncilă motivează sancţiunile din...

Autor: Departamentul Politic

05.07.2019, 13:41 255

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat vineri, al Brăila, referitor la suspendarea lui Robert Negoiţă şi înlocuirea lui Şerban Nicolae de la şefia senatorilor PSD, că aceste măsuri sunt luate atunci când spui că ai votat împoriva partidului sau te opui unei decizii a majorităţii din partid.

"Sunt o persoană care nu iubeşte conflictul, dar în acelaşi timp sunt o persoană fermă. În momentul în care spui că ai votat împotriva partidului tău şi ocupi funcţii cu sigla partidului în spate acest lucru nu o să îl accept şi nici colegii mei nu îl acceptă. De-a lungul timpului, sunt de 23 e ani în politică, toţi am avut lucruri care ne-au mulţumit, le-am discutat în forurile statutare, dar în momentul în care ieşi public înseamnă că este lipsă de respect pentru colegi şi acest lucru nu îl accept", a spus Viorica Dăncilă.

"Legat de dl Şerban Nicolae eu îl apreciez, dar în momentul în care se ia o decizie trebuie să o respecte. Nu sunt adeptul ca o persoană să decidă pentru intregul partid, acea decizie trebuie respectată de toţi membri de partid", a mai spus aceasta, legat de deciziile din partid.

Comitetul Executiv al PSD a decis, miercuri, să îl suspende din PSD pentru jumătate de an pe primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă, iar pe Şerban Nicolae să îl schimbe din funcţia de lider al senatorilor PSD.

Şerban Nicolae a anunţat săptămâna aceasta că senatorii social-democraţi nu îi sprijină candidatura lui Mugur Isărescu ca guvernator BNR, deşi premierul spusese anterior că PSD-ALDE au decis, în coaliţie, să îl susţină pe Isărescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO