Eveniment

Premierul va avea un consilier pentru relatia cu oamenii de afaceri straini

24.10.2003, 00:00 17



Adrian Nastase a anuntat, ieri, ca a numit-o pe Ruxandra Stan, director executiv in Consiliul Investitorilor Straini, in postul de consilier al prim-ministrului, pentru a asigura o relatie directa cu oamenii de afaceri straini si pentru a afla opiniile acestora asupra masurilor adoptate de Executiv.



Ruxandra Stan va ocupa postul de consilier al premierului pentru o perioada de un an.



Seful Guvernului a mai afirmat ca va continua sa se consulte si cu reprezentantii sindicatelor si ai patronatelor la elaborarea si aplicarea programelor economice si sociale.



Consiliul Investitorilor Straini este o asociatie a celor mai importanti investitori straini din Romania. Organizatia are 82 de membri, a caror investitie cumulata in Romania depaseste suma de patru miliarde de euro, reprezentand aproximativ doua treimi din volumul total al investitiilor straine din tara. Misiunea CIS este de a facilita dialogul intre factorii de decizie relevanti si investitori pentru imbunatatirea climatului de afaceri din Romania si pentru a asigura asistenta Romaniei in procesul de aderare la Uniunea Europeana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO