Eveniment

Premierul Orban: Plimbările după 15 mai, doar în grupuri de maxim 3 persoane

Premierul Orban: Plimbările după 15 mai, doar în...

Autor: Alina Eftimie

23.04.2020, 22:10 6607

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi seara, că deşi oamenii se vor putea plimba şi nu vor mai avea nevoie de declaraţie, după 15 mai, vor exista şi anumite restricţii. Se va respecta în continaure distanţarea socială şi plimbările vor fi admise, dar în grupuri de maxim 3 persoane.

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, la B1, despre relaxarea măsurile după data de 15 Mai.

„Anunţul preşedintelui este clar. Se vor elimina restricţiile la libera circulaţie. Cetăţenii se vor putea mişca liber, vor putea ieşi din casă. Această măsură se aplică tuturor cetăţenilor, inclusiv a celor de peste 65 de ani. Sigur că vor trebui respectate nişte reguli, reguli de distanţare fizică, să nu stea în grupuri mai mari de 3 persoane, să poarte mască. Să poarte măşti la birou, spaţii comerciale, mijloace de transport în comun, la locul de muncă”, a spus Orban.

Premierul a precizat că vor fi găsite soluţii pentru a permite achiziţionarea de măşti şi pentru persoanele vulnerabile sau cele cu venituri mici.

Citiţi AICI Ziarul Financiar ediţia de VINERI

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO