Eveniment

Premierul Orban îl contrazice pe ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru: Întotdeauna există vinovaţi individual pentru fiecare nerealizare

Premierul Orban îl contrazice pe ministrul Sănătăţii...

Autor: Mediafax

16.11.2020, 11:51 85

Premierul Ludovic Orban îl contrazice pe ministrul Sănătăţii, nelu Tătaru, care afirsase că că pentru criza de la spitalul din Piatra Neamţ există o vină colectivă: „Întotdeauna există vinovaţi individual pentru fiecare nerealizare”.

„Într-un moment dificil a făcut o declaraţie... Întotdeauna există responsabili, există vinovaţi individual pentru fiecare nerealizare”, spune Ludovic Orban.

Ministrul Sănătăţi, Nelu Tătaru, a declarat sâmbătă seara la Spitalul mobil de la Leţcani din judeţul Iaşi că pentru criza de la spitalul din Piatra Neamţ există o vină colectivă. El a explicat că va face o reevaluare a întregului sistem medical.

„Pentru situaţia de peste 30 de ani şi pentru autorităţile locale şi pentru neimplicare ... cred că suntem toţi vinovaţi în această ţară, nu doar sistemul medical şi autorităţile locale, pentru că am acceptat timp de 30 de ani să trăim într-o astfel de situaţie medicală”, a declarat ministrul Tătaru la Leţcani.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO