Eveniment

Premierul MRU a ajuns cu elicopterul în Vrancea, alături de miniştrii Apărării şi Internelor: Mergem unde e nevoie, la muncă

Premierul MRU a ajuns cu elicopterul în Vrancea, alături de miniştrii Apărării şi Internelor: Mergem unde e nevoie, la muncă
11.02.2012, 10:26 368

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu, ministrul Apărării şi ministrul de Interne au sosit cu elicopterul în Vrancea, la Dumbrăveni, pentru a inspecta zonele afectate de ninsori, în care se află oamenii sinistraţi.

Întrebat unde va merge, premierul a răspuns: "Unde e nevoie, la muncă", apoi a adăugat: "Să o luăm din loc, timpul e preţios".

Echipa se află în prezent într-o şedinţă de urgenţă la care participă pe lângă oficialii guvernamentali, preşedintele Consiliului Judeţean şi prefectul judeţului.

Premierul urmează să viziteze şi localităţile Bogza Căiata şi Dumitreşti, izolate din cauza zăpezii.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a dispus, vineri, trimiterea de trupe de jandarmi şi de pompieri de la Bacău în judeţul Vrancea, iar din Prahova către localităţi din judeţul Buzău, pentru a ajuta la salvarea de vieţi omeneşti, au declarat anterior surse oficiale.

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a anunţat, vineri seară, că a fost instituită situaţie de urgenţă în judeţ, în condiţiile în care zeci de mii de persoane sunt izolate din cauza zăpezii.

Aproximativ 40.000 de oameni sunt izolaţi de o săptămână în peste 50 de localităţi din judeţul Vrancea, rămânând fără alimente, apă şi medicamente, afirmă conducerea Consiliul Judeţean, în timp ce prefectul susţine că mai sunt izolate doar nouă localităţi. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO