Eveniment

Premierul Ludovic Orban, întrebat dacă o demite pe şefa ONAC: E posibil. Sunt profund nemulţumit de modul cum s-au derulat mai multe proceduri de licitaţie

Premierul Ludovic Orban, întrebat dacă o demite pe...

Autor: Gabriel Pecheanu, Mediafax

01.09.2020, 16:40 93

Premierul Ludovic Orban spune că este posibil să o demită pe Cornelia Nagy, preşedintele Oficiului Naţional pentru Achiziţii Centralizate (ONAC), Cornelia Nagy, fiind „profund nemulţumit” de modul în care s-au derulat mai multe proceduri de licitaţie, inclusiv pentru tabletele destinate elevilor.

„Este posibil. Sunt profund nemulţumit de modul cum s-au derulat mai multe proceduri de licitaţie. Ultima procedură cu tabletele în care n-au avut capacitatea să finalizeze procedura pentru toate cele 250.000 de tablete pentru care am asigurat finanţare. Noroc că am prevăzut şi am alocat 100 de milioane de euro pentru tablete în sistem de decontare”, spune Ludovic Orban.

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a cerut luni premierului Ludovic Orban demiterea preşedintelui Oficiului Naţional pentru Achiziţii Centralizate pentru licitaţia ”dezastruoasă” privind achiziţia de tablete necesare elevilor la începerea anului şcolar.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO