Eveniment

Premierul Ludovic Orban îl numeşte pe Ionel Dancă în poziţia de coordonator al Comitetului interministerial privind relaţia României cu OCDE

Premierul Ludovic Orban îl numeşte pe Ionel Dancă în...

Autor: Ana Petrescu

20.11.2019, 13:08 174

Şeful Cancelariei premierului Ionel Dancă a fost numit, printr-o decizie a lui Ludovic Orban publicată în Monitorul Oficial, în funcţia de coordonator naţional al Comitetului interministerial pentru coordonarea relaţiilor României cu Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE).

Tot printr-o decizie a premierului Ludovic Orban încetează exercitarea funcţie cu caracter temporar ca secretar general al Ministerului Transporturilor a lui Petre Neacşa, potrivit Monitorului Oficial. De la data intrării în vigoare a hotărârii, în termen de trei zile, Petre Neacşa predă lucrările şi bunurile care i-au fost încredinţate în vederea exercitării atribuţiilor, conform sursei citate.

Şi Laurenţiu-Florian Coca a fost eliberat din funcţia de secretar de stat al Secretariatului de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945 – 1989, printr-o decizie a şefului Executivului.

De asemenea, Radu Cosma, şef serviciu, exercită conducerea activităţii curente a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni până la numirea secretarului de stat, potrivit sursei menţionate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO