Eveniment

Premierul interimar i-a convocat pe oficiali din MAI şi MAE, după atentatele de la Paris

Premierul interimar i-a convocat pe oficiali din MAI şi...

Autor: Alice Draghici

14.11.2015, 10:17 67

Premierul interimar Sorin Câmpeanu i-a convocat sâmbătă, de la 10.30, la Palatul Victoria, pe oficiali din MAI şi de la MAE, pentru discutarea măsurilor care ar putea fi luate după atentatele de la Paris.

"Am convocat Consiliul Operativ al MAI şi reprezentanţi ai MAE la guvern", a precizat premierul interimar Sorin Câmpeanu.

MAE a informat sâmbătă dimineaţă că, până la această oră, nu deţine nicio informaţie oficială conform căreia printre victimele atentatelor de la Paris se află şi cetăţeni români.

Premierul desemnat Dacian Cioloş s-a declarat "profund şocat" de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind într-un mesaj pe pagina sa personală de Facebook că " din păcate, este încă o dovadă că trebuie să facem mai mult pentru a combate terorismul, ura şi ideologiile radicale".

Cel puţin 140 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. În Franţa a fost decretată starea de urgenţă pe teritorul naţional.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO