Eveniment

Premierul Franţei vine la Bucureşti însoţit de patru miniştri

Premierul Franţei Jean-Marc Ayrault. AFP/Mediafax Foto

Premierul Franţei Jean-Marc Ayrault. AFP/Mediafax Foto

Autor: Marius Fratila

10.07.2013, 20:56 249

Premierul Franţei Jean-Marc Ayrault, care se va afla astăzi şi mâine într-o vizită oficială în România, se va întâlni chiar în debutul vizitei (ora 15.00) cu preşedintele Traian Băsescu. În programul iniţial al vizitei nu era cuprinsă întrevederea cu şeful statului. După întâlnirea cu preşedintele Băsescu, Ayrault va fi primit şi la Palatul Victoria, cu ceremonial militar, de către premierul Victor Ponta.

Cei doi premieri vor susţine şi o conferinţă de presă comună, urmând ca în cursul serii să participe împreună la inaugurarea noului sediu, din Băneasa, al Liceului Francez „Anna de Noailles“. Mâine cei doi premieri vor face o vizită la Titu, la Centrul Tehnic al Dacia-Renault. Vineri-seară, oficialul francez va participa la recepţia de Ziua Naţională a Franţei organizată de Ambasada de la Bucureşti, care a fost devansată în acest an cu ocazia acestei vizite.

Ayrault vine la Bucureşti însoţit de ministrul agriculturii Stéphane Le Foll, ministrul comerţului exterior Nicole Bricq, ministrul mediului Philippe Martin şi Thierry Repentin, ministru delegat pentru afaceri europene.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO