Eveniment

Premierul Florin Cîţu cere autorităţilor sanitare să permită şi vaccinarea persoanelor din Etapa a 3-a, cel puţin în localităţile în care sunt locuri libere : E o nebunie să laşi locuri libere când sunt români care vor să se vaccineze

Premierul Florin Cîţu cere autorităţilor sanitare să...

Autor: Roxana Rosu

08.03.2021, 10:55 196

Premierul Florin Cîţu a declarat luni dimineaţă că a cerut Ministerului Sănătăţii să permită şi persoanelor din etapa a 3-a să se vaccineze deja, cel puţin în localităţile cu un număr mare de cazuri de Covid, dacă sunt locuri libere pe platforma de programare.

El a spus că dacă sunt locuri libere pe paltforma şi persoanele din Etapa a 2-a nu vor să se vaccineze, este ”o nebunie” să nu se permită vaccinarea populaţiei generale. 

Cîţu a dat ca exemplu Timişoara, unde, spune el, sunt 20.000 de locuri disponibile pe platforma de programări, iar oraşul este în carantină din cauza incidenţei mari a cazurilor de Covid. 

”Am cerut Ministerului Sănătăţii şi lui Valeriu Gheorghiţă să pregătească şi dacaă se poate să înceapă mai devreme campania de vaccinare pentru etapa a 3-a”. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO