Eveniment

Premierul Dăncilă, după ce a venit înapoi în ţară: M-am întors de la Bruxelles, iar ceea ce am discutat cu comisarul pentru politici regionale m-a îngrijorat foarte mult. O situaţie particulară o reprezintă spitalele regionale

Premierul Dăncilă, după ce a venit înapoi în ţară:...

Autor: Liviu Dadacus

22.02.2018, 10:57 209

Premierul Viorica Dăncilă a solicitat, joi, la Adunarea generală a UNCJR, ca preşedinţii CJ Iaşi, Cluj şi Dolj să se implice în soluţionarea proiectelor care vizează spitalele regionale, ea semnalând întârzieri majore în realizarea acestora.

„O situaţie particulară o reprezintă spitalele regionale. M-am întors de la Bruxelles, iar ceea ce am discutat cu comisarul pentru politici regionale m-a îngrijorat foarte mult. De aceea, rog cei trei preşedinţi ai Consiliilor judeţene Iaşi, Cluj şi Dolj să se implice în deblocarea situaţiei terenurilor - şi aici mă refer la Cluj şi la Craiova, dar şi pentru dezvoltarea proiectelor de utilităţi publice, acces la amplasament, PUZ-uri şi alte obiective”, a spus Dăncilă.

Premierul a arătat că a constatat întârzieri majore în realizarea acestor proiecte.

„Din acest motiv, numai cu implicarea dvs., acestea se pot transmite către Comisia Europeană pentru finanţare. Nu vreau însă să subliniez că vina este a preşedinţilor Consiliilor judeţene. Ştiu că s-au întâmpinat multe greutăţi, dar cred că datoria noastră este să soluţionăm aceste probleme”, le-a spus Dăncilă preşedinţilor de CJ.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO